Zbieraš kartičky? Tak potom si tu správne

BB Expo Hokejové Slovensko 20.05.2023

Ahojte kamaráti,

Radi Vás uvidíme 20.05.2023 v Banskej Bystrici už na tretej Expo Burze zberateľov hokejových kartičiek, kde sa brány penziónu Olympia otvoria o 08:00. Burza je hlavne venovaná kartičkám HOKEJOVÉ SLOVENSKO, ktoré teraz vydala spoločnosť SportZoo. Tešíme sa na Vás a veríme, že nás príde navštíviť aj veľa nových tvári.

Svoju účasť nám ako hosť potvrdil Banskobystričan Tomáš Matoušek, ktorého expo kartičky určené na podpis, budú k dispozícii za cenu 1,50€. Tomáš okrem Banskej Bystrice hral posledné sezóny za Slovan Baratislava a zúčastnil sa aj majstrovstvách sveta ako reprezentant Slovenska. Ostalo nám aj pár kusov podpísaných kartičiek z predošlej burzy Lukáša Bambúcha a Mareka Bira a tak, kto ich nestihol, môže si kartičky zadovážiť. Účasť hosťa je naplánovaná na približne 11tu hodinu. Po autogramiáde poprosíme Tomáša o žrebovanie tomboly, v ktorej Vás budú čakať skvelé produkty.

Na záver stretnutia je možné si zakúpiť priamo v penzióne Olympia aj obedové menu. Naposledy ponúkali až 6 rôznych menu. Možné bolo si zakúpiť raňajky či objednať čapované nápoje.

Kto bude mať záujem o predávanie, môže si rezervovať stoly TU , na facebook stránke BB Burza za sumu 4€/stolík. Vstupné je za sumu 3€.

Parkovanie je možné priamo pred penziónom Olympia, poniže pred futbalovým štadiónom alebo na neďalekom parkovisku. Pomôcka pre parkovanie a navigácia ako sa na burzu dostaneš vlakom, nájdeš TU.

PS: Ak Vás môžem poprosiť na vstupné, stoly a tombolu si doniesť drobné, inak Jakuba porazí 🙂 Ďakujeme

2 Comments

  1. Patrik

    Bude 18.11.2023 tá burza

    • FoXo

      Zatiaľ nemám informácie o zrušení, takže áno

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *